21. Juni 2016

مرغ با سس سانتورینی


سانتورینی یکی از جزایر زیبای یونان هست و این خوراک خوشمزه هم مربوط به این جزیره زیباست دستور از مجله سرآشپز شماره صدو چهار هست .


مواد لازم :
ران مرغ کوچک چهار عدد
سیر له شده چهار تا پنج حبه
روغن زیتون چهار قاشق سوپخوری
پودر پاپریکا و پودر آویشن
نمک فلفل و روغن مایع به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس :
کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی
پیاز یک عدد
گوجه فرنگی خشک شده در
روغن زیتون صد گرم


روش تهیه :
در ظرف مناسبی روغن زیتون سیر پودر پاپریکا آویشن نمک فلفل را با هم مخلوط کرده و ران های مرغ را به مدت نیم تا یک ساعت در مخلوط فوق گذاشته و در یخچال می گذاریم .
بعد از زمان لازم مرغها رو از مواد مرینیت بیرون آورده و در تابه ایی کمی روغن ریخته و بعد از گرم شدن مرغها رو از دو طرف سرخ میکنیم .
برای تهیه سس کنسرو گوجه فرنگی پیاز و گوجه فرنگی خشک شده مواد مرینیت (جدا کرده از مرغ ها ) رو در غدا ساز ریخته و پوره میکنیم سپس سس آماده شده رو روی مرغها داده و با حرارت ملایم اجازه می دهیم مرغها پخته و خوراکمون به غلظت مناسب برسه . نوش جان

* من به جای استفاده از کنسرو از سه عدد گوجه فرنگی تازه استفاده کردم .
* اگر خواستید میتونید از یک قاشق غذا خوری رب هم در تهیه سس استفاده کنید .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen