22. Juli 2016

همبرگر خانگی



همبرگر هم یکی دیگه از مورد علاقه های شدید من هست برگر انواع مختلفی داره سبزیجات مرغ ماهی و .... این دستور همبرگر کلاسیک هست همراه با پنیر بسیار ساده و خوشمزه

مواد لازم :
گوشت گوساله و یا گاو (چربی کم )
سیصد گرم
نمک فلفل سیاه
پودر پیاز
پنیر گودا و یا چدار
کره
خیارشور کاهو گوجه فرنگی
و پیاز
نان همبرگر به تعداد لازم


روش تهیه :
گوشت چرخ کرده رو با فلفل و پودر پیاز مخلوط کرده و کمی ورز داده و یک ساعت در یخچال بهش استراحت میدیم بعد از زمان لازم به گوشت نمک رو اضافه کرده و دوباره ورز میدهیم حالا یک تابه چدنی رو روی حرارت میذاریم تا کاملا گرم بشه کف تابه رو با کمی کره چرب میکنیم از گوشت ها به شکل برگر فرم داده و در تابه میچینیم با حرارت نسبتا بالا اجازه میدیم تا یک طرف برگرها سرخ بشه و بعد برمی گردونیم تا طرف دیگر برگرها هم سرخ بشن روی هر کدوم از برگرها یک ورقه پنیر گذاشته درب تابه رو میذاریم و حرارت رو خاموش میکنیم تا با گرمای خودش پنیرها آب بشن روی یک طرف نانها رو که از قبل در فر کمی برشته کردیم با سس مورد نظر (خردل ویا مایونز و یا کچاب...) پوشانده و برگر رو روی نان سس دارقرار داده و سبزیجات دلخواه رو روی برگر گذاشته و لایه بعدی نان و برگر خوشمزه ما آماده نوش جان کردن هست همبرگر باید داغ داغ خورده بشه ;)

* بهتر هست نمک رو در آخر به گوشت اضافه کنید تا گوشت سفت نشه .

* موقع سرخ شدن برگرها اجازه بدهید تا یک طرف کاملا سرخ بشه و بعد طرف دیگر دایم همبرگرها رو بر نگردونید و حرارت زیاد باشه تا برگرها آب نیندازند .

*سعی کنید از گوشت تازه و مرغوب استفاده کنید .

* بهتر هست در تهیه برگر از پیاز استفاده نکنید و ترجیحا پیاز خشک و یا پودر پیاز استفاده شود .

* مقدار گوشت برای هر نفر معمولا صد تا صد و پنجاه گرم هست .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen