3. März 2016

Norwegische Hefeteilchen


این نان شیرینی های خوشمزه  نروژی گزینه بسیار خوبی برای صبحانه و یا عصرانه هست شیرینی کمی داره و با مربا و یا عسل بسیار خوشمزه خواهد شد بریم سراغ روش تهیه

مواد لازم :
مایه خمیر تازه (42 گرم )
و یا مایه خمیر خشک هفت گرم
شکر نود و پنج گرم
شیر چهارصدو پنجاه گرم
کره هشتاد گرم
آرد پانصد گرم
پودر هل یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ یک عدد
پودر پودینگ سه قاشق غذا خوری
پودر نارگیل


روش تهیه :
اگر از مایه خمیر تازه استفاده میکنید مایه خمیر رو خرد کرده و در ظرف مناسبی بریزید دویست میلی لیتر از شیر را با کره گرم کنید ولرم باشه کافیه لازم نیست بجوشه هفتاد گرم از شکر پودر هل تخم مرغ و مخلوط شیر و کره را به مایه خمیر اضافه کنید و مخلوط کرده و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کرده و حدود پنج دقیقه  ورز بدهید تا خمیر مناسبی بدست بیاد نیازی به آرد اضافه نیست روی خمیر رو پوشونده و در جای گرمی حدود یک ساعت بهش استراحت میدیم تا حجم خمیر دو برابر بشه در این فاصله پودر پودینگ را با بقیه شکر و سه قاشق شیر مخلوط میکنیم بعد باقی شیر رو به آرامی به مخلوط پودینگ اضافه کرده و روی حرارت میذاریم اجازه میدیم تا شیر به حالت جوش برسه و مدام هم میزنیم تا پودینگمون آماده بشه از حرارت بر میداریم روی ظرف فویل کشیده و در یخچال گذاشته تا خنک بشه فر رو با دویست درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم بشه خمیر رو دوباره ورز داده و خمیر رو به دوازده قسمت تقسیم کرده و به شکل گرد فرم میدیم  و در سینی فر گذاشته و روی نانها رو کمی با انگشت گود میکنیم روی خمیر رو پوشونده و دوباره نیم ساعت بهش استراحت داده بعد از پودینگ در گودیهای خمیر ریخته و به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت در فر داغ شده قرار داده تا نونهای خوشمزمون بپزن می تونید در آخر کمی هم درجه گریل رو روشن کنیم تا روی نانها طلایی بشن از فر بیرون آورده و روی نانها پودر نارگیل ریخته و اجازه می دهیم تا خنک بشه  . نوش جان

* شیرینی این نان خیلی کم هست من برای دفعه بعد ترجیح میدهم مقدار شکر رو بیشتر در نظر بگیرم .
* اندازه نانها بسیار بزرگ هست و به نظر من بهتر هست که خمیر رو به جای دوازده عدد به مقدار بیشتری تقسیم کنیم .
* نکته آخر اینکه مقدار پودینگ هر چه بیشتر خوشمزه تر خواهد شد .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen