9. Juli 2015

Nuss - Brownies


یک دستور خیلی خوشمزه از براونی براتون دارم براونی به کیک هایی گفته میشه که به صورت تخت و چهارگوش هستند در تهیه اونها ازپودر کاکائو تکه های شکلات و مغزها و گاهی کشمش استفاده میشه و اینکه خاستگاهش از آمریکا هست بافت خوبی داره و پیشنهاد میکنم اگر شکلات دوست دارید حتما امتحانش کنید .

مواد لازم :
شکلات تخته ایی دویست گرم
(Vollmilch kuvertüre)
کره دویست گرم
پودر نسکافه سه قاشق غذاخوری
مغز گردوچهارصد گرم
تخم مرغ شش عدد
شکر چهارصد گرم
وانیل شکری دو بسته کوچک
ویسکی و یا روم چهار قاشق غذاخوری
آرد دویست و هفتاد گرم
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری


روش تهیه :
شکلات رو به تکه های درشت خرد میکنیم همراه با کره در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم تا آب بشه از حرارت برمیداریم و اجازه میدیم تا خنک بشه پودر نسکافه رو با شش قاشق غذا خوری آب داغ حل کرده و کنار میذاریم مغز گردوها رو هم درشت با چاقو خرد کنید  آرد نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و الک میکنیم فر را با حرارت صدو هشتاد درجه سانتی گراد گرم میکنیم این از آماده سازی اولیه حالا مواد کیکمون رو آماده می کنیم تخم مرغها وانیل و شکر رو در ظرف مناسبی ریخته و حدود ده دقیقه با همزن میزنیم تا سفید و کرم مانند بشه ترکیب شکلات و کره (سرد شده ) نسکافه (حل شده ) و ویسکی رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم بعد ترکیب آرد و بیکینگ پودر و نمک (الک شده ) رو کم کم ریخته و هم می زنیم و در آخر گردوهای خرد شده رو اضافه می کنیم یهه هم کوچولو و مایع کیکمون آماده هست کف یک قالب مسطتیل ( 28×30 ) رو با کاغذ روغنی بپوشونید و مایع کیک رو در قالب ریخته و صاف می کنیم در طبقه وسط فر گرم شده به مدت سی تا چهل دقیقه می پزیم بعد از مدت پخت از فر خارج کرده و اجازه می دیم تا خنک بشه و برش زده و  نوش جان می کنیم .

* مقدار اصلی گردو برای من بسیار زیاد بود من مقدار رو نصف و یا کمتر در نظر گرفتم شما هم می تونید مقدار رو کمتر استفاده کنید .
* اگر به ویسکی و یا روم دسترسی ندارید و یا دوست نداشتید بکار ببرید می تونید از دستور حذفش کنید .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen