7. Juli 2015

خورش کدو سبز



سلام به همه دوستان عزیز امیدوارم  حال و روزتون عالی باشه و از این روزهای گرم گرم تابستونی حسابی لذت ببرید ما که چند روزی میشه از شدت گرما در حال پختن و بخار شدن هستیم  ولی خب تابستونه دیگه کاریش نمیشه کرد امروز براتون دستور خورش کدو رو دارم امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید .

مواد لازم :
گوشت گوسفند و یا گوساله 
سیصد گرم
پیاز یک عدد
سیر دو تا سه حبه
گوجه سیز ریز و یا غوره 
گوجه فرنگی دو عدد کوچک
کدو سبز قلمی چهار تا پنج عدد
نمک فلفل زردچوبه رب و زعفران



روش تهیه :
اول از همه کدوها روشسته خشک کرده و خیلی نازک پوست می گیریم یا حتی میتونید اگر پوستشون لطیف هست همونطور با پوست برش بدید و سرخ کنید من کدوهام رو راه راه پوست گرفتم و به دو نیم تقسیم کردم  بهتره کدوها رو یکی دو ساعتی لای پارچه قرار بدید تا آبش کشید بشه وموقع سرخ کردن کمتر روغن افشانی داشته باشید :)  تو این فاصله پیاز رو خلالی خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم تا رنگش طلایی روشن بشه گوشتها رو هم اضافه کرده لازم نیست گوشتها رو کامل سرخ کنید چون آبش کشیده میشه و نرمی خودش رو از دست میده همین که کمی تغییر رنگ داد کافی هست  بعد سیر های خرد شده و یا پرس شده رو اضافه میکنیم همراه با فلفل زردچوبه کمی تفت داده و رب رو اضافه میکنیم رب هم که خوب سرخ شد و رنگشو پس داد آب رو اضافه میکنیم به مقداری که روی گوشتها رو بپوشونه وقتی به جوش افتاد حرارت رو ملایم میکنیم تا گوشتها بپزن کدوها رو سرخ کرده و وقتی گوشتها پخت و آب خورشمون اندازه شد نمک زعفران گوجه سبز و کدو و گوجه فرنگی های قاچ شده رو اضافه میکنیم و با حرارت کم اجازه میدیم تا کدوها بپزه و خورشتمون جا بیفته .نوش جان

* اندازه ها مقداری هست که من استفاده کردم شما میتونید مواد رو به دلخواه کم و یا زیاد کنید .
* موقع اضافه کردن کدو آب خورش به اندازه سرو و یا حتی کمتر باشه چون کدو و گوجه فرنگی هنگام پخت آب خودشون رو پس داده و خورشتتون پر آب میشه .
* میزان ترشی خورش به خودتون بستگی داره اگر غوره و یا گوجه سبز در دسترس نبود میتونید از آبغوره و یا حتی آبلیمو ( در آخر پخت ) استفاده کنید .
* تیرگی کدوها به خاطر نوع کدو هست که به رنگ سبز پررنگ هست و نه سوختگی :)

4 Kommentare:

  1. سلام اعظم جونم م م
    خوبی نازنین ؟
    ما هم همچنان مثل شما در حل پخت و پز ولی از نوع خودمون هستیم :
    این خورشت و ضرفهاش و عکسها هم حرف نداره عزیزم م م

    AntwortenLöschen
  2. سلام گیلدای عزیزم ممنون خوبم اینجا یه کم گرما افتاده از پختن در اومدیم :)مرسی از لطفت عزیزم به پای هنرها و عکسهای زیبای تو نمیرسه

    AntwortenLöschen
  3. Bah Bah Ghazaie Morede Alaghehie Man

    AntwortenLöschen
  4. بهنام جونم بیشتر هم به خاطر خودت گذاشتمش :)

    AntwortenLöschen