20. Juli 2015

Lachs an Sojasoße



یک دستور آسیایی بسیار خوشمزه برای پخت ماهی در تهیه سس هم از تندی و هم شوری ترشی و شیرینی استفاده شده و نتیجه بسیار خوبی رو در پایان بهمون خواهد داد .
 
مواد لازم : (چهار نفر )
 
فیله ماهی لاکس چهار عدد
(هر کدام حدود صدو هشتاد گرم )
سیر سه حبه
عسل دو قاشق غذاخوری
سرکه سفید دو قاشق غذاخوری
سویا سس هشت قاشق غذاخوری
چیلی قرمز دو عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
 
روش تهیه :
عسل سرکه و سویا سس رو با هم مخلوط کنید سیر بسیار ریز خرد شده و یا پرس شده رو اضافه کنید چیلی رو به صورت حلقه ایی برش داده و داخل مخلوط سویا سس بریزید و با کمی فلفل سیاه سس رو مزه دار کنید روغن رو در تابه ریخته و اجازه بدید تاکمی گرم بشه ماهی رو شسته و خشک کنید و در تابه قرار بدید و از هر دو طرف سرخ کنید بعد ترکیب سویا سس رو به ماهی اضافه کنید با حرارت متوسط  پنج دقیقه دیگر اجازه بدید تا سرخ بشه ماهی رو در ظرف مناسب گذاشته و سس رو هم روی ماهی داده همراه با برنج نوش جان کنید .
 
این دستور اصلی بود من تغییراتی در دستور داشتم که براتون مینویسم :
 
* تمام مواد رو مخلوط کردم و ماهی رو تقریبا یک ساعت در ترکیب سویا سس گذاشتم تا مزه دار بشه بعد ماهی رو از سس بیرون آوردم سرخ کردم و سس رو مانند دستور روی ماهی دادم و دوباره چند دقیقه دیگه به سرخ کردن ادامه دادم .
 
* بجای سرکه از آب یک عدد لیمو ترش کوچک استفاده کردم .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen