12. Februar 2015

Aprikosen Kokos Berge

 
این شیرینی های نارگیلی خیلی راحت و خوشمزه هستند البته بافتش با نارگیلی های ایران فرق داره و نرمتر هست ولی اگر نارگیل دوست دارید گزینه خوبی هست .
 
مواد لازم  :(چهل عدد )
تخم مرغ دو عدد
برگه زرد آلو شش عدد
شکر صدو پنجاه گرم
پودر نارگیل دویست تا
 دویست و بیست و پنج گرم
آب لیمو یک قاشق چایخوری
پودر هل و میخک یک پنسه
چهل عدد Oblaten
 
روش تهیه :
برگه های زردآلو رو ریز خرد میکنیم تخم مرغ آبلیمو و شکر رو کاملا میزنیم تا پف کنه و بافتش  کرمی بشه بعد پودر نارگیل زردآلو و هل و میخک رو اضافه میکنیم مخلوط کرده و سی دقیقه به موادمون استراحت میدیم فر رو با درجه صدو هفتاد و پنج درجه گرم کرده Oblaten ها رو در سینی فر (که با کاغذ روغنی پوشوندیم ) چیده و با کمک دو تا قاشق چایخوری و یا قیف با ماسوره درشت از موادمون روی نونها گذاشته و سینی رو در فر گرم شده قرار میدیم تا زمانی که شیرینی ها کمی طلایی بشن ولی نباید رنگ شیرینی ها تیره بشه .
 
 
* من از برگه زرد آلو استفاده نکردم دوست داشتم شیرینیم فقط مزه نارگیل داشته باشه این به سلیقه شما بستگی داره .
* Oblate تقریبا مثل نون بستنی و یا ویفر هست البته خیلی نازکتر و لطیفتر از نشاسته و آرد گندم  درست میشه و در اندازه های و فرمهای مختلف میتونید از سوپرمارکتها تهیه کنید برای دوستانی که به این نونها دسترسی ندارند میتونید شیرینی رو روی کاغذ روغنی (بدون چرب کردن ) قرار بدید و یا اینکه از کپسولهای کاغذی کوچک استفاده کنید .
 
                                                                             عکس از نت
 
عکس از نت   

2 Kommentare:

  1. چه جالب بود اعظم جون , من تا به حال نارگیل با زرد آلو نخوردم
    باید جالب باشه
    تازه من تا به حال از این برگه ها هم واسه شیرینی استفاده نکردم ^_^
    با اون صدف دریایی شد ۲ تا نکته کاملا مفید برای من نازنین
    دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنونم گیلدا ی عزیز نظر لطفته خوشحالم اگر واقعا مفید بوده دوست نازنین :)

      Löschen