24. November 2014

مربای هویج


باید اعتراف کنم مربا هم از مواردی هست که من خیلی کم درست میکنم و تجربه ی چندانی ندارم این مربا رو هم با تلفن و پرسیدن از مامان عزیزم درست کردم که برای تجربه اول خیلی خوب بود مگه دستور مامانا بد میشه دوست داشتم تجربه ام رو با شما قسمت کنم امیدوارم برای شما هم مفید باشه بریم سراغ روش تهیه
 
مواد لازم :
هویج پانصد گرم
شکر پانصد گرم
آب به مقدار لازم
هل چهار حبه
آب لیمو یک قاشق غذا خوری


روش تهیه :
هویج ها رو تمیز کرده و با رنده درشت رنده میکنیم و یا میتونید قالب بزنید یا با رنده وی خلال کنید آب و شکر رو میذاریم رو حرارت تا بجوشه مقدار آب باید در حدی باشه که تا روی هویجها رو بپوشونه حدودا دو لیوان کافیه وقتی آب و شکر جوشید هویجها و هل رو اضافه میکنیم  اجازه میدیم دوباره به جوش بیاد بعد حرارت رو کم کرده و به مربا زمان میدیم تا هویجها بپزن و مربا غلیظ بشه مربای من با حرارت متوسط حدود یک ساعت زمان برد من مربا رو کم آب برداشتم پس زمانش به خودتون بستگی داره در آخر آبلیمو رو اضافه میکنیم بعد از یک جوش کوچولو مربای ما آماده هست بعد از سرد شدن توی شیشه های تمیز ریخته و در یخچال نگه میداریم .نوش جان .
 
* همراه آبلیمو در صورت تمایل میتونید کمی هم زعفران و گلاب به مربا اضافه کنید .

1 Kommentar:

  1. وای ی ی ی عاشقشم
    این مامانها همیشه حلال مشکلاتن :)))))))))

    AntwortenLöschen