مواد لازم
گوشت گوساله و یا گوسفند
دویست و پنجاه گرم
لپه هفتاد گرم
پیاز دو عدد
لیمو عمانی (امانی) سه تا چهار عدد
سیب زمینی به مقدار لازم
نمک فلفل سیاه زردچوبه رب
چوب دارچین هل زعفران
روش تهیه
پیاز رو خلال کرده و سرخ میکنیم بعد گوشتها رو اضافه کرده و کمی تفت داده بعد لپه ها رو که از قبل خیس کردیم رو هم ( بدون آب) همراه با گوشت و پیاز تفت میدیم فلفل زردچوبه و رب رو اضافه کرده و بعد از تفت دادن آب رو همراه چوب دارچین و هل ریخته و زمانی که آب جوش اومد حرارت رو کم کرده تا گوشتها و لپه بپزن لیموها رو با چنگال سوراخ کرده و میذاریم تو آب تا کمی نرم بشه و تلخیش هم گرفته بشه وقتی گوشت و لپه پخت لیموها و نمک خورش رو اضافه میکنیم پیاز دوم رو هم خلال کرده و سرخ میکنیم و به خورش اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه میدیم خورش جا بیفته تو این فاصله سیب زمینیها رو هم خلال و سرخ میکنیم و کنار میذاریم در آخر کمی زعفران تو خورش ریخته هل و چوب دارچین رو از خورش در می آریم خورش رو با سیب زمینیها ی سرخ شده در ظرف کشیده و نوش جان میکنیم .
از پودر دارچین هم میتونید استفاده کنید ولی باعث میشه رنگ خورشتتون کمی کدر بشه .
اضافه کردن پیاز داغ دوم به خورش باعث میشه خورشتتون لعاب دار و جا افتاده بشه و خورش خوش طعمی داشته باشید.
استفاده از دارچین و زعفران و هل رمز خوشمزگی خورشتتون هست .
Harf Nadare Bah Bah Bah
AntwortenLöschenمرسی عزیزمممممممم جات خالی
Löschenبه به چه قیمه ای شده اعظم جون دستت درد نکنه و نوش جونتون
AntwortenLöschenممنونم گیلدا ی عزیزم
AntwortenLöschen