مواد لازم :
کلم برگ کوچک یک بوته
گوشت چرخ کرده دویست گرم
پیاز دو عدد
برنج سه پیمانه
نمک فلفل زردچوبه
رب زعفران ادویه پلویی
روش تهیه :
یکی از پیاز ها رو رنده کرده و با گوشت و نمک فلفل زردچوبه ورز میدیم ا زگوشتمون قلقلیهامون رو درست کرده و کنار میذاریم پیاز بعدی رو خرد کرده و در کره و یا روغن تفت داده و گوشتها رو اضافه میکنیم وقتی قلقلی ها کمی تفت خورد کلم های خرد شده رو هم ریخته و همگی رو تفت میدیم وقتی کلم ها کمی سبک و براق شد نمک فلفل و ادویه پلویی رو اضافه کرده و بعد از یه تفت کوچولو رب رو هم ریخته و کاملا تفت داده و زعفران و خیلی کم آب میریزیم و حرارت رو کم کرده و اجازه میدیم تا مواد به خورد هم بره تو این فاصله برنجمون رو که از قبل خیس خورده طبق معمول آبکش میکنیم ته دیگ دلخواهمون رو در قابلمه گذاشته و یک لایه برنج یک لایه از موادمون رو میریزیم همینطور تا موادمون تموم بشه پلومون رو دم گذاشته اول با حرارت زیاد و وقتی بخار زد حرارت رو کم میکنیم تا برنجمون دم بکشه .نوش جان
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen