28. Oktober 2014

گولاش



قبل از اینکه روش تهیه رو براتون بگم یه توضیح کوچولو بدم که اصلا گولاش چی هست گولاش  در واقع به گوشت تکه ایی گفته میشه و خوراکی که از گوشت تکه ایی و پیاز سرخ شده همراه با سس با حرارت کم در مدت نسبتا طولانی درست میشه زمان تو تهیه گولاش خیلی مهمه یعنی گولاش باید آروم آروم و با حرارت کم درست بشه یه جورایی مثل خورشهای خودمون میمونه از مواد اصلی گولاش معمولا سیر زیره پیاز و پودر پاپریکا هست در کنار این مواد بسته به نوع گولاش میتونه انواع سبزیجات (سیب زمینی هویج و یا پاپریکا قارچ و کلم ..) بهش اضافه بشه  گوشت مورد استفاده میتونه از گاو گوساله خوک اسب بره و یا ترکیبی از این گوشتها باشه مثلا گاو و خوک  خاستگاه گولاش کشور مجارستان هست در تهیه گولاش مجاری حتما از پودر پاپریکا استفاده میشه که مزه خیلی خوبی به گولاش میده و در واقع ادویه اصلی این خوراک هست وقتی گولاش آماده شد میتونید کمی خامه ترش بهش اضافه کنید و معمولابا نودل سیب زمینی و یا سبزیجات و یا برنج سروش کنید سعی کردم خیلی خلاصه در مورد گولاش براتون بگم برای همین شاید جمله بندی هام ایراد داره اگر دوست داشتید میتونید تو ویکی پدیا در موردش مفصل بخونید خب حالا بریم سراغ روش تهیه

مواد لازم :
گوشت گوساله پانصد گرم
پیاز بزرگ یک عدد
پاپریکای رنگی دو عدد
پوره گوجه فرنگی دویست و پنجاه گرم
سیر سه حبه
نمک فلفل برگ بو( دو عدد ) 
رب گوجه فرنگی دو تا سه قاشق غذا خوری 
پودر پاپریکا یک قاشق غذا خوری سر پر
آب گوشت نیم لیتر
زیره در صورت دلخواه
آرد یک قاشق غذا خوری
روش تهیه :
گوشت رو به تکه های نسبتا درشت خرد میکنیم پیاز رو هم خرد کرده کمی روغن در قابلمه ریخته وقتی گرم شده پیاز و گوشت رو اضافه کرده و تفت میدیم لازم نیست سرخ بشن بعد فلفل پودر پاپریکا آرد سیر پرس شده و زیره رو اضافه کرده یه تفت کوچیک که خورد و خامی آرد گرفته شد رب رو ریخته و اجازه میدیم تا رب کمی سرخ بشه بعد هم پوره گوجه فرنگی (من از آمادش استفاده کردم ) آب گوشت (اگر نداشتید آب معمولی استفاده کنید ) و برگ بو رو اضافه میکنیم و با حرارت کم و در بسته اجازه میدیم تا گوشتمون بپزه پاپریکا ها رو هم مکعبی خرد کرده وقتی گوشت پخت ده دقیقه آخر به خوراک اضافه میکنیم نمک گولاش رو هم ریخته و خوراک خوشمزه ما آماده هست میتونید با نودل و یا برنج نوش جان کنید .
* چون بوی زیره رو دوست ندارم از زیره استفاده نکردم .
* اگر دوست داشتید بعد از آماده شدن گولاش میتونید کمی خامه ترش به سستون اضافه کنید .
* مقدار پودر پاپریکا رو میتونید کمتر و یا بیشتر کنید ولی لطفا حذفش نکنید .
* همینطور آرد رو حذف کردم .

2 Kommentare:

  1. اعتراف میکنم که تا به حال خودم درست نکردم ولی خیلی خوردم
    بسیار لذیذ هم هست , دستت درد نکنه
    چه عکسهای خوبی شده اعظم جون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Are khoshmazas ;)) Mersi Aziz am noore AXA Ro kam kardam shayad be in khatere:)

      Löschen