یه قورمه سبزی خوشمزه و متفاوت دستور رو از مجله هنر آشپزی شماره چهل و شش برداشتم اگر دنبال مزه های جدید هستید بهتون پیشنهاد میکنم این خورش رو امتحان کنید در ضمن این خورش مخصوص شهر دامغان هست . (اندازه ها مقداری هست که در دستور اصلی مجله استفاده شده که عینا اینجا نوشتم .)
مواد لازم :
سبزي قورمه (نيم كيلو پاك كرده و خرد شده)
سینه مرغ یک عدد ( من از ران و سینه استفاده کردم )
پياز یک عدد
روغن به ميزان لازم
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آب چهار ليوان
لپه صد گرم
غوره نصف ليوان
آب غوره نصف ليوان
روش تهیه :
اول از همه بهتره لپه ایی رو که از قبل خیس کردید جدا نیم پز کنید چون زمان پخت مرغ معمولا کمتر از لپه هست پیاز داغ میگیریم و مرغها رو هم همراه با پیاز داغ تفت میدیم (من سینه و ران رو به قطعات کوچکتر تقسیم کردم ) نمک فلفل و زردچوبه و لپه های نیم پز رو اضافه کرده و آب میریزیم تا مرغها و لپه ها بپزن من سبزی رو هم از اول اضافه نکردم کمی که مرغ نیم پز شد سبزیهای سرخ شده رو ریختم و با حرارت ملایم اجازه دادم خورش بپزه و جا بیفته در آخر پخت غوره ها و آبغوره رو اضافه کرده و خورش ما آماده نوش جان کردن هست .
وای ی ی قرمه سبزی باشه , حالا با هر چی که میخواهد باشه
AntwortenLöschenما با کله میریم توش :)))))))
منم همینطورررررر
LöschenChe Ajab Oomady Belakhare Poosto Ostokhoon Shode Boodam , Akh Joon Dobare Chagh Misham
AntwortenLöschenعزیزمممممممم نبینم پوست و استخوون بشیییییییی
LöschenIn Ghaza Khoshmaze Benazar Mirese Amma Ghoore Nadaram Heyf Shod
AntwortenLöschenآخیییییی ولی فکر کنم غوره تا یکی دو ماه دیگه بیاد اون موقع درست کن
Löschen