12. November 2014

سس پاپریکا و چیلی

 
این سس خوشمزه و آسون رو از یه برنامه آشپزی تلویزیون یاد گرفتم این که بتونیم سسها رو خودمون درست کنیم خیلی خوبه چون میدونیم که برای درست شدنش مواد افزودنی به کار نرفته این سس جایگزین خوبی هم برای کچاپ هست البته اگر مزه پاپریکا رو دوست دارید در کنار سیب زمینی و مرغ سوسیس و همبرگر ... و یا خوراکهای آسیایی میتونید ازش استفاده کنید .
 
مواد لازم :
پاپریکا ترجیحا قرمز دو عدد
چیلی یک تا دو عدد
پیاز کوچک یک عدد
سیر سه حبه
نمک کمی
روغن مایع یک قاشق غذا خوری
شکر یک قاشق چایخوری
سرکه دو قاشق غذا خوری 
آب دو سوم پیمانه
 
روش تهیه :
پاپریکا رو تمیز کنید و به تکه های بزرگ برش بدید اگر دوست دارید سستون تند تر باشه دو عدد چیلی و اگر ملایم تر دوست دارید یک عدد چیلی رو هم خرد کنید این بستگی به سلیقه شما داره پیاز و سیر رو هم پوست بگیرید و خرد کنید لازم نیست مواد رو ریز کنید حالا تمام مواد رو توی یه قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت میزاریم با درب بسته و حرارت متوسط حدود پانزده تا بیست دقیقه میپزیم بعد با گوشت کوب برقی و یا غذا ساز مواد رو پوره میکنیم از صافی رد میکنیم تا پوستهای چیلی و پاپریکا گرفته بشه و سسمون یکدست باشه سس اگر رقیق بود دوباره کمی روی حرارت میذاریم تا به غلظت دلخواهمون برسیم و در کنار خوراک مورد نظرمون نوش جان میکنیم .
 
* اگر دوست داشتید میتونید به مواد سس کمی زنجبیل اضافه کنید که بیشتر مناسب خوراکهای آسیایی هست .
* سعی کنید سس رو هر بار به اندازه نیاز درست کنید و تازه تازه مصرف کنید .
 

2 Kommentare:

  1. اعظم جون لطفا واسه من بدون فلفل
    اخه من معدم خرابه
    ^_^

    AntwortenLöschen
  2. چشم عزیزم برای شما بدون فلفل میزارم;))

    AntwortenLöschen