4. Oktober 2014

تارت سیب زمینی و گوجه فرنگی

 

این تارت خیلی خوشمزه و ساده  هست و چون نسبت به خمیرهای دیگه کره کمتری داره میشه گفت که سبک تر متاسفانه عکسای خوبی از این تارت ندارم فاصله بین آماده شدن تارت و عکاسی به دلایلی زیاد شد و من اشتباهی که کردم این بود که دوباره تارت رو تو فر گذاشتم که کمی بیش از حد طلایی (قهوه ایی ) :)) شد و فیلینگ تارت زیادی پخت ولی از نظر مزه و بافت خمیر عالی بود امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید . خب بعد این همه توضیحات بریم سراغ مواد مورد نیاز و روش تهیه
 
مواد لازم :
آرد دویست گرم
کره نرم هشتاد گرم
تخم مرغ چهار عدد متوسط
سیب زمینی پانصد گرم
کرم فرش یا خامه ترش دویست و پنجاه گرم
شیر پنج قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان رنده شده پنجاه گرم
گوجه گیلاسی صدو پنجاه گرم
نمک فلفل رزماری

روش تهیه :
کره رو به تکه های کوچیک تقسیم کنید و با آرد سه قاشق غذا خوری آب کمی نمک و یک تخم مرغ مخلوط کرده و با نوک انگشتان ورز بدید تا به صورت یه خمیر یکنواخت در بیاد نیازی به ورز دادن زیاد نداره همینکه مواد مخلوط بشه و یه خمیر یکدست بهمون بده کافیه خمیر رو روی سطح کارمون با کمک وردنه باز میکنیم تا به قطر سی سانت برسه و بعد توی قالب تارت بیست و شش سانتی پهنش می کنیم(خمیر روبه این دلیل بزرگتر از قالب باز میکنیم چون قالب تارت دیواره داره و قراره با خمیر پوشونده بشه ) با کمک دست خمیر رو توی کف و دیواره های قالب شکل میدیم با چنگال چند جای خمیر رو سوراخ میکنیم تا موقع پخت خمیر پف نکنه حالا قالب رو میذاریم تو یخچال و نیم ساعت بهش استراحت میدیم (یا اینکه میتونید بعد از درست کردن خمیر رو تو محافظ بپیچید واول بهش نیم ساعت تو یخچال استراحت بدید و بعد تو قالب بذارید و فیلینگ رو توش بریزید ) تو این فاصله سیب زمینی ها رو که بهتر هست کوچیک باشن رو نیم پز میکنیم  رزماری رو خرد کرده با کرم فرش یا خامه و سه عدد تخم مرغ شیر نمک فلفل و پنیر کاملا مخلوط میکنیم تا همه موادمون یکدست بشه سیب زمینی ها رو پوست کنده و اگر بزرگ هستند به تکه های کوچیک تر تقسیم میکنیم حالا سیب زمینی ها و گوجه رو روی خمیر پخش میکنیم و مخلوط خامه و تخم مرغ  روی تارت میریزیم با حرارت صدو شصت درجه سانتی گراد به مدت چهل دقیقه توی فر میپزیم .زمان ممکنه کمتر یا بیشتر بشه بستگی به فرتون داره پس مرتب چک کنید وزیاده از حد هم نباید توی فر بمونه چون مخلوط خامه و تخم مرغ خشک میشه و لطافتش رو از دست میده .
* من برای فیلینگ تارت از دو تا تخم مرغ سایز کوچک و دویست گرم کرم فرش استفاده کردم.
* بجای رزماری از جعفری و برگ پیازچه جوان استفاده کردم .
* مقدار سیب زمینی تو دستور اصلی هشتصد گرم بود که خیلی خیلی زیاده چهارصد تا پانصد گرم کافیه .
نوش جان.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen