13. September 2014

LimettenKuchen

 
امروز دستور یه کیک لیمویی خوشمزه رو براتون آوردم امیدوارم خوشتون بیاد .
 
مواد لازم :
کره نرم شده صدو بیست و پنج گرم
تخم مرغ دو عدد
شکر صد گرم
شیر پنجاه میلی لیتر
آرد دویست گرم
نشاسته ذرت پنجاه گرم
بیکینگ پودر هشت گرم
لیموی ارگانیک یک عدد (متوسط)
کره و آرد سوخاری (برای قالب )
 
برای رویه کیک ( گوس ) :
پودر شکر صدو بیست و پنج گرم
آب لیموی تازه یک تا دو قاشق غذا خوری
 
 
روش تهیه :
اول از همه فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه (صدو نود درجه سانتی گراد و اگراز فن فرتون استفاده کردید با صدو هفتاد درجه سانتی گراد ) کره و شکر ورنده پوست لیمو رو با هم میزنیم تا کاملا کرمی و پوک بشه بعد یکی از تخم مرغها رو اضافه کرده و کاملا هم میزنیم بعد کمی شیر ریخته و مخلوط میکنیم  تخم مرغ بعدی رو هم اضافه کرده و بعد از هم زدن کامل بقیه شیر رو ریخته و هم میزنیم  آرد بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن کم کم به مواد اضافه میکنیم در آخر آب لیمو رو هم ریخته یه هم کوچیک زده و مایه کیکمون آمادس برای رفتن تو فر قالب مورد نظر رو ( بیست سانتی متر) با کره چرب کرده و روش آرد سوخاری ریخته قالب رو تکون میدیم تا هم جاش پخش بشه بعد هم قالب رو بر میگردونیم تا اضافه های آرد بیرون بریزه مایه کیک رو در قالب ریخته و روی کیک رو صاف کرده و در فر گرم شده به مدت چهل دقیقه قرار میدیم تا بپزه .(زمان پخت رو کنترل کنید چون با توجه به نوع فر و درجه فر ممکنه زمان بیشتر و یا کمتری لازم باشه .)
 
برای تهیه گوس پودر قند رو تو یه کاسه الک کنید و آبلیمو (یک تا دو قاشق) بهش اضافه کرده و هم بزنید تا یه مایع غلیظ بدست بیاد وقتی کیک سرد شد از این مایع روی کیک بدید و اجازه بدید تا خشک بشه د رآخر میتونید کمی هم پودر کاکایو روی کیک الک کنید . نوش جان
 
* برای تهیه گوس من مقدار شکر رو تقریبا نصف ودر نتیجه گوس کمتری هم داشتم  که دو تا ایراد داشت اول اینکه رویه کیکم اونطور که باید نشد یعنی یه لایه نازک روی کیکم بوجود اومد در حالی که باید ضخیم تر و سفید رنگ میشد و ایراد بعدی اینکه این لایه بقدری مزه  و عطرخوبی (ترش و شیرین ) به کیک داد که از اینکه تو اندازه ها دستکاری کردم  پشیمون شدم پس پیشنهاد میکنم برای تهیه گوس مقدار اصلی رو در نظر بگیرید .
 

2 Kommentare:

  1. به به با یک چای یا کافه چه میچسبه :P
    کیکهای که توش ارد ذرت بکار میره خیلی بافت خوبی داره , و یقینا این هم همینجوره
    دست گلت درد نکنه نازنین و نوش جونتون

    AntwortenLöschen
  2. جات خالی عزیزممم دقیقا کیکهایی که توش آرد و یا نشاسته ذرت داره بافتشون عالی میشه ممنون از نظرت

    AntwortenLöschen