3. Juni 2014

برنج فرانسوی و مرغ فلیپینی

 
راستش من کلی مجله و کتاب آشپزی دارم و هیچوقت هم از خریدنش خسته نمیشم هر وقت که دنبال یه دستور جدید باشم میرم سراغ گنجینه ام :) این دستور هم از مجله هنر آشپزی شماره چهل و نهم درست کردم اینکه مرغ فلیپینی و برنج فرانسوی چه ربطی به هم دارن و اینکه این برنج و مرغ اصلا فرانسوی و فلیپینی هست رو نمیدونم ولی اگر شما هم دوست دارید  یه دستور و مزه جدید رو امتحان کنید  با من همراه باشید .

مواد لازم ( پلوی فرانسوی ) :
برنج دو پیمانه
پیاز نگینی یک عدد
فلفل دلمه ایی رنگی یک و نیم پیمانه
زردچوبه نمک فلفل
زعفران و ادویه کاری
روغن زیتون و یا مایع

روش تهیه :
برنج رو از قبل خیس میکنیم پیاز و فلفل رو در روغن تا جایی تفت میدیم که نرم و براق بشه بعد برنج رو بدون آب اضافه کرده و کمی تفت میدیم زردچوبه ادویه کاری نمک و محلول زعفران رو ریخته و به مقدار لازم آب میریزیم و با در بسته برنج رو میپزیم . (به روش کته )
 
- من برای تفت دادن پیاز از کره استفاده کردم .
- از ادویه کاری استفاده نکردم .
 
 
مواد لازم (مرغ فلیپینی ) :
مرغ  یک کیلو
سرکه یک سوم پیمانه
سویا سس یک سوم پیمانه
شکر دو قاشق چایخوری
پیاز متوسط ورقه شده دو عدد
کنجد بوداده کمی
روغن مایع به میزان لازم

روش تهیه :
مرغ رو به قطعات دلخواه تقسیم کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و تا نیمی از مرغ رو با محلول آب سرد و سرکه پر کرده و حدود پنج الی شش دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته بعد سویا سس و شکر رو ریخته و پنج دقیقه دیگه با حرارت کم به پختن ادامه میدیم  بعد از این مرحله مرغها رو از سس خارج کرده و در روغن تفت داده و دوباره به سس برمیگردونیم و حدود یک ساعت دیگه به پخت ادامه داده پانزده دقیقه مانده به سرو پیاز ورقه شده رو به مرغ اضافه کرده و اجازه میدیم با حرارت کم پیاز ها هم بپزن موقع سرو مرغ رو همراه سس در ظرف مورد نظر کشیده و با پلوی فرانسوی نوش جان کنید .
 
- من فقط ار ران مرغ استفاده کردم .
- از مقدار بیشتری سویا سس و سرکه استفاده کردم شما هم میتونید اندازه ها رو به دلخواه کم و زیاد کنید تا به مزه دلخواه برسید.
- بدلیل استفاده از سویا سس در افزودن نمک مراقب باشید.
- برای طعم بهتر مرغ از مقداری برگ بو و سیر (درسته ) دانه فلفل نکوبیده  و یکی از پیاز ها (رو از اول پخت ) به مرغ اضافه کردم  .

2 Kommentare: