14. September 2013

Rouladen


 Roulade و یا رولت گوشت یکی از خوراکهای مورد علاقه آلمانی ها هست که معمولا با گوشت گاو و یا گوساله درست میشه (گوشت مخصوص رولت که بلند و نازک هست ) برای مواد داخلش هم از ترکیبات مختلفی استفاده می کنند که توی ایالت های مختلف با هم فرق داره Roulade  با سیب زمینی یا سبزیجات و یا Spätzle که  میشه گفت نودل آلمانی هاست (و خیلی هم خوشمزه ) سرو میشه ولی خب  ما با برنج خوردیمش که خیلی هم خوب بود .

مواد لازم :
گوشت مخصوص رولت
بیکن
خیار شور
سس خردل
نمک و فلفل
پیاز و کره

روش تهیه:
روی گوشتها کمی نمک و فلفل زده بعد روی گوشتها سس خردل می زنیم ورقه های بیکن رو هم روی سس گذاشته (بدون بیکن هم ایرادی نداره استفاده از بیکن به این خاطر هست که چربی بیکن باعث نرم شدن گوشت بشه )  و بعد خیار شور رو به صورت نوارهای باریک برش داده و روی گوشت میذاریم بعد کمی پیاز حلقه شده و گوشتها رو رول میکنیم و با خلال دندان فیکسش میکنیم بعد رولها رو تو کره و یا روغن سرخ کرده و کنار میذاریم توی همون کره یک پیاز رو خرد کرده و تفت میدیم من برای سس رولتم از پودر آماده برای سس رولت استفاده کردم ولی اگر در دسترس نبود میتونید  به پیاز کمی هویج تره فرنگی ریشه کرفس برگ بو سیر و کمی نشاسته و یا آرد (برای غلظت سس ) رب اضافه کنید تفت بدید و آب معمولی و یا آب گوشت بریزید وقتی سس جوشید رولت ها رو اضافه کرده و اجازه میدیم تا بپزن . نوش جان

4 Kommentare:

  1. وای ی ی ی عاشقشم م م م م
    خیلی لذیذ ه ، دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  2. منم خیلی دوسش دارممممممممممم

    AntwortenLöschen
  3. azizam like indafe umadid khunamun be raveshe rainer dorost mikonim unam khoshmazast :)

    AntwortenLöschen
  4. حتما عزیزمم با کمال میللللللللللللللل

    AntwortenLöschen