مواد لازم برای خمیر:
مایه خمیر تازه بیست و پنج گرم
روغن زیتون چهار قاشق غذا خوری
آرد سیصد گرم
آب ولرم یک هشتم لیتر
آب ولرم صد میلی لیتر
نمک کمی
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی :
گوجه فرنگی سیصد گرم
روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
شکر یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل و سرکه کمی
آویشن یک قاشق چایخوری
اورگانو یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه خمیر :
آرد رو تو یه ظرف مناسب الک میکنیم وسط آرد رو کمی گود می کنیم مایه خمیر رو تو یک هشتم لیتر آب خرد میکنیم و بعد این مخلوط رو تو گودی آرد میریزیم و کمی از آرد رو هم روش ریخته و حدود پانزده دقیقه تو یه جای نسبتا گرم بهش استراحت میدیم بعد این مدت بقیه صد میلی آب روغن زیتون و نمک رو به آرد اضافه میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن حداقل باید ده دقیقه خمیر رو ورز بدیم اگر خمیر خیلی چسبناک بود میتونید بهش کمی آرد اضافه کنید اگر خمیر کمی چسبناک بود مهم نیست و لازم نیست بهش بیش از حد آرد بزنید چون باعث میشه در آخر خمیر سفت و سنگینی داشته باشید حالا رو ی خمیر رو می پوشونیم و حدود یک ساعت و یا بیشتر تو یه جای گرم بهش استراحت میدیم تو این فاصله سس گوجه فرنگی مون رو آماده میکنیم گوجه ها رو پوست گرفته و خرد میکنیم همراه با یک قاشق روغن زیتون و سیر پرس شده میذاریم کمی بپزه بعد نمک فلفل سرکه شکر بقیه روغن زیتون و آویشن و اورگانو رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا آب سس کا ملا کشیده بشه خب سس خوشمزه مون هم آماده هست .
فر رو با حرارت دویست و پنجاه درجه از قبل گرم میکنیم قالب مورد نظر رو کاغذ روغنی انداخته و خمیر رو توش پهن میکنیم و دوباره به خمیر پانزده دقیقه زمان میدیم روی خمیر با چنگال سوراخ کرده و با سس گوجه فرنگی خمیر رو میپوشونیم بعد کمی پنیر و در آخر هر موادی که دوست دارید روی خمیر ریخته و به مدت بیست دقیقه تو فر میذاریم بعد از فر در آورده بقیه پنیر رو روی پیتزا داده و با درجه گریل تا جایی که پنیر آب بشه تو فر میذاریم .
من موادی که برای پیتزام استفاده کردم قارچ و گوشت بود یه پیاز رو خرد کردم با خیلی کم روغن زیتون تفت دادم تا پیاز ها سبک بشن بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم نمک فلفل سیاه و خیلی کم رب اضافه کردم و بعد کمی تفت دادن از حرارت برداشتم قارچها رو ورقه ایی خرد کردم و پاپریکا و چیلی رو هم خرد کردم همونطور که گفتم اول روی خمیر سس گوجه فرنگی بعد کمی پنیر بعد مواد گوشتی بعد قارچ و پاپریکا و چیلی (خام ) رو ریختم پانزده تا بیست دقیقه در فر بعد هم پنیر رو اضافه کردم و کمی تو فر گذاشتم تا پنیر آب بشه .نوش جان
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen