4. August 2013

زرشک پلو و مرغ زعفرانی

 
 
زرشک پلو از خوراکهایی هست که کمتر کسی هست که دوستش نداشته باشه از طرفی درست کردنش هم راحت و بی دردسر هست و گزینه خوبی برای مهمونیها به حساب میاد من زرشک پلو رو به روشهای مختلف درست میکنم این مدل زرشک پلوی کلاسیکی که درست میکنیم  نیست  ولی  به نظر من تنوع همیشه لازمه:)) 
 
مواد لازم:
ران مرغ به تعداد نفرات
پیاز خرد شده
روغن زیتون
آبلیمو تازه
نمک فلفل
زعفران
پاپریکا
 
روش تهیه:
اندازه مواد رو ننوشتم چون بسته به تعداد نفرات اندازه ها تغییر میکنه اگر اندازه ران ها خیلی بزرگ هست بهتره که رانها رو به دو قسمت تقسیم کنید برای این مدل سینه مرغ گزینه خوبی نیست بهتره از ران استفاده بشه خب تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و به مدت چند ساعت و یا یک شب  تو یخچال بهش استراحت میدیم بعد توی یه ظرف مناسب یعنی طوری که مرغها روی هم قرار نگیرند و یک ردیف کف ظرف چیده بشه  مرغها و مواد مارینه رو میریزیم  و با حرارت کم مرغها رو میپزیم (بدون اضافه کردن آب اضافی) در آخر وقتی مرغها پخت میتونید کمی کره روی مرغها بذارید تا مرغها کمی تفت بخورن وطلایی بشن مرغ خوشمزمون آماده اس  برای تهیه زرشک هم زرشکها رو کمی خیس میکنیم تا اگر سنگ و یا خاک دارند شسته بشه بعد میذاریم کامل آبش بره من زرشک رو با کمی کره روغن مایع و شکرو زعفرون آب شده  تفت میدم  فقط نباید بیش از حد بهش حرارت بدید در حدی که شکر آب بشه و زرشکها براق بشن نوش جان
 

6 Kommentare: