25. Juni 2013

پیتزا قارچ و سوسیس


پیتزا هم از اون چیزهایی هست که تو خونه ما فراوون درست میشه همسرم میگه از وقتی که پیتزاهای دستپخت تو رو خوردم دیگه پیتزاهای بیرون رو دوست ندارم :)))))) و خب این خودش کلی منو سر ذوق میاره که ترکیب های جدید رو امتحان کنم من خمیر های زیادی رو امتحان کردم و به نظرم این خمیر ساده ترین و بهترینشون بوده فقط یه نکته و اونم اینکه من تو خمیر پیتزام هم گاهی از سبوس استفاده میکنم یعنی همون مقدار از ارد کم میکنم و سبوس میزنم شما هم اگه دوست داشتید امتحان کنید
 
مواد لازم :
مایه خمیر هفت گرم
روغن زیتون سه قاشق غذا خوری
ارد الک شده به میزان لازم
شکر یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
اب ولرم یک لیوان
مواد لازم برای سس :
گوجه گوشتی و سفت یک عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
سیر دو تا سه حبه
مواد پیتزا :
سوسیس
قارچ تازه(یخ نزده)
پاپریکای تازه (یخ نزده)
پیاز خلالی شده
زیتون حلقه شده
پنیر پیتزا و یا ترکیب گودا و موتزارلا
(میزان مواد به خودتون بستگی داره که پیتزا پر مواد دوست دارید و یا کم مواد)
  
 روش تهیه خمیر : 
اول از همه مایه خمیر اب و شکر رو ترجیحا تو یه ظرف غیر پلاستیکی میریزیم و مخلوط میکنیم و تو یه جای گرم میذاریم تا عمل کنه معمولا ده تا پانزده دقیقه  کافیه  وقتی مایه خمیرمون اماده شد تو یه ظرف مناسب  نمک روغن زیتون مایه خمیر اماده رو مخلوط میکنیم من کمی هم اورگانو و سبزیجات معطر اضافه میکنم خب حالا مخلوط ارد و سبوس و یا فقط ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه اگه ارد رو بیش از حد اضافه کنید خمیر سنگین و سفتی خواهید داشت پس تو اضافه کردن ارد دقت کنید  هر چقدر خمیر رو بیشتر و بهتر روز بدید خمیر با کیفیت تری دارید پس تو ورز دادن خمیر کم کاری نکنید اونقدر باید ورز بخوره تا به یه بافت یکدست و نچسبنده :)) برسید حالا خمیر گلوله کنید و تو یه ظرف مناسب بذارید روشو بپوشونید و تو یه جای نسبتا گرم حدود یک تا یک و نیم ساعت استراحت بدید بعد زمان استراحت بازم هم خمیرتون رو کمی ورز بدید و تو سینی مخصوص فر و یا پیتزا پزیتون باز کنید و دوباره پانزده دقیقه بهش استراحت بدید (ضخامت خمیر به خودتون بستگی داره ) خب کارمون با خمیر تمومه حالا سس روی خمیر رو اماده میکنیم
گوجه فرنگی و سیر و روغن زیتون رو تو غذاساز(و یا با گوشت کوب برقی) میریزیم و خوب پوره میکنیم به همین سادگی
روی خمیر با چنگال سوراخ میکنیم و بعد سس رو روی خمیر پخش میکنیم کمی هم پنیر روی سس میدیم (خیلی کم)  تو بعضی دستورا تو این مرحله خمیررو کمی میپزن و بعد مواد رو اضافه میکنن و مرحله دوم پخت رو انجام میدن من معمولا یک مرحله ایی انجام میدم و تا بحال هم مشکلی پیش نیومده بعد مواد پیتزا رو به ترتیب اضافه میکنیم و تو فر از قبل گرم شده میذاریم (من با حرارت دویست و پنجاه درجه فر رو گرم میکنم و وقتی پیتزا رو تو فر گذاشتم حرارت رو با دویست درجه تنظیم میکنم ) وقتی موادم و خمیرم پخت معمولا بیست دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه در مورد زمان پخت نمیشه زمان دقیقی داد چون بستگی به فر و ضخامت خمیر و میزان مواد داره پنیر رو روی پیتزا میدم و گریل رو روشن میکنم تا پنیر اب بشه  پست نسبتا طولانی شد ولی من سعی کردم نکاتی که مهم بود رو بنویسم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید اگه سوالی بود در خدمتم  شاد باشید

6 Kommentare: