من تو پختن نون اصلا مهارتی ندارم و تابحال چندین پروژه شکست خورده رو پشت سر گذاشتم :)) ولی خب این دلیل نمیشه که بازهم نون پزی رو تجربه نکنم ولی این نونی که اینجا میبینید از بهترین و خوشمزه ترین نونهایی بود که پختم و خوشبختانه پروژه موفقیت امیزی هم بود :)) یه نون فوق العاده پوک خوشمزه که جون میده برای همبرگر خونگی و یا ساندویچهای دیگه دستورشو از وبلاگ مهناز عزیز برداشتم که کاملا توضیح داده و اگر شما هم تمام موارد رو رعایت کنید مطمینم میتونید یه نون خوشمزه با بافت عالی رو تجربه کنید من برای حفظ امانت ادرس این پست رو کپی میکنم و شما میتونید دستور رو با تمام ریزه کاریهاش تو وبلاگ مهناز عزیز ببینید همونطر که مهناز جان گفتن میتونید از مقدار ارد کم کنید و همون مقدار به جاش سبوس گندم بریزید من اینکارو کردم و بسیار راضی بودم امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید (برای رسیدن به دستور روی لینک زیر کلیک کنید )
وبلاگ قشنگی داری بهت تبریک میگم این نون را هم خیلی خوب درست کردی دستت درد نکنه و موفق باشی
AntwortenLöschenmersi mahnaz aziz va mamnun ke be man sar zadi
Löschenگفتم بوی نون تازه میاد پس از اینجا بود د د :)))))))))
AntwortenLöschenمرسی اعظم جون ، و خسته نباشی
میگم عزیزم کاش این رمز کامنت گذاشتن رو بر داری ، چون گاهی اوقات تا ٣ بار من یکی رمز رو اشتباه میزنم :))))))))
اخ جوننننننننن انگار برداشتی ، الان متوجه شدم :))))
AntwortenLöschenبوسسسسسس ، مرسی
mersiiiiiiiiii gildaye mehrabunam are ramz ro bardashtam be nazaram ezafe bud:))mamnunam ke behem sar mizani azizam
AntwortenLöschen:**********
AntwortenLöschen