10. Juni 2016

Chili - Mais - Brot


نان ذرت و چیلی گزینه خیلی خوبی در کنار خوراکهای گوشتی مرغ سبزیجات و سوپها هست و یا  به صورت نوارهای باریک برش زده  و همراه با انواع دیپ ها و یا پنیرها سرو کنید  درست کردنش هم خیلی راحت و سریع است و می تونید به راحتی تهیه کرده و لذت ببرید .

مواد لازم :
آرد سفید صد و چهل گرم
آرد ذرت صد و بیست گرم
بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
پیازچه پنج ساقه ( بوته )
چیلی سبز یک عدد
تخم مرغ دو عدد
خامه ترش صد و چهل گرم
روغن مایع صد میلی لیتر


روش تهیه :
آرد , آرد ذرت , بیکینگ پودرو نمک رو در کاسه ایی ریخته و مخلوط می کنیم چیلی و پیازچه ها رو خرد کرده و اضافه می کنیم تخم مرغ خامه و روغن مایع رو هم در ظرفی ریخته و با همزن دستی مخلوط کرده و به آرد اضافه می کنیم مواد رو به خوبی هم زده و اگر لازم بود با دست کمی ورز می دهیم خمیر به دست آمده رو در سینی فر که کاغذ روغنی انداحته ایم ریخته و با دست فرم میدیم در فر از قبل گرم شده با حرارت دویست درجه قرار داده و حدود بیست دقیقه می پزیم (زمان پخت میتونه متغییر باشه پس کنترل رو فراموش نکنید بعد از پخت می تونید کمی هم درجه گریل رو روشن کنید تا روی نانها طلایی بشه ) بعد از زمان پخت کمی که سرد شد به شکل دلخواه برش زده و نوش جان میکنیم .

* در صورت دسترس نبودن خامه ترش میتونید از پنیر خامه ایی و یا کوارک استفاده کنید .
* مقدار چیلی رو میتونید با توجه به ذایقه اتون بیشتر و یا کمتر کنید .
* بعد از آماده شدن خمیر میتونید نیم ساعت به خمیر استراحت بدهید .
* در صورت تمایل همراه با پیازچه و چیلی می تونید مقداری هم دانه ذرت پخته شده استفاده کنید .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen