3. November 2015

Rindfleisch - Curry - Kokosmilch



مثل بقیه خوراکهای هندی این خوراک گوشت هم پر از ادویه و عطر و بو هست ترکیب گوشت با ادویه کاری و شیر نارگیل بسیار دلچسب هست امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
 
مواد لازم  : ( شش نفر )
گوشت گوساله و یا گاو یک کیلو
پیاز دو عدد
پوره گوجه فرنگی دویست و پنجاه گرم
(و  یا گوجه فرنگی کنسروی )
چیلی سبز دو عدد
روغن حیوانی و یا معمولی
 چهار قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا یک قاشق مربا خوری
پودر تخم گشنیز دو قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده دو قاشق غذاخوری
شیرنارگیل سیصد میلی لیتر
ادویه کاری یک قاشق مربا خوری
پودر چیلی یک قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
سرکه سفید سه قاشق غذاخوری
سیر دو حبه درشت
نمک به اندازه کافی



 
روش تهیه :
اصل خوراک با گوشت گاو تهیه میشه اما اگر دوست داشتید میتونید از گوشت گوساله هم استفاده کنید روغن رو کمی گرم کرده و پیاز های خرد شده رو اضافه میکنیم کمی که نرم شدند چیلی خرد شده و سیر پرس شده رو ریخته و تفت میدیم تا طلایی بشه بعد گوشتها رو اضافه میکنیم با حرارت ملایم به تفت دادن ادامه میدیم تا گوشتها سرخ بشن و کمی تغییر رنگ بده سرکه و گوجه فرنگی رو اضافه کرده بعد  تمام ادویه ها رو با شیر نارگیل مخلوط میکنیم و به گوشت اضافه و با حرارت ملایم اجازه میدیم تا گوشت بپزه و سس گوشت جابیفته نمک خوراک رو اندازه کرده در ظرف مناسب کشیده و گشنیز خرد شده رو روی خوراک داده و با برنج سرو میکنیم . نوش جان
 
* مقدار ادویه ها رو میتونید با توجه به ذایقه خودتون تغییر بدید .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen