مواد لازم : ( چهار نفر )
فیله ماهی لاکس پانصد گرم
( بدون پوست )
ماست پرچرب سیصد گرم
آب نصف لیموی تازه
پودر پاپریکا چیلی و گشنیز
هرکدام یک قاشق مربا خوری
روغن زیتون یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه تازه سابیده
سیخ چوبی به تعداد لازم
روش تهیه :
ماهی رو شسته و خشک کرده و به تکه های یکسان خرد میکنیم ماست آب لیموروغن زیتون پودر پاپریکا چیلی و گشنیزهمراه با مقدار کمی نمک رو با هم مخلوط و تکه های ماهی رو به مخلوط ماست اضافه میکنیم و در ظرف مناسب دو ساعت در یخچال بهش زمان میدیم تا استراحت کنه بعد از زمان لازم تکه های ماهی رو از مواد بیرون آورده و به سیخ کشیده و گریل میکنیم بعد از کباب شدن به مقدار کافی روی ماهی ها نمک و فلفل سیاه تازه سابیده ریخته و نوش جان میکنیم .
* من ماهی ها رو در تابه داغ بدون روغن سرخ کردم فقط دقت کنید که ماهی به پخت طولانی نیاز نداره و سرخ کردن بیش از
حد باعث خشک شدن ماهی ها خواهد شد.
*مخلوط ماستی که باقی مونده بود بعد از سرخ کردن ماهیها در همون تابه در حد گرم شدن حرارت دادم و به عنوان سس در کنار پلو سرو کردم .
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen