12. Dezember 2014

دلمه کدو و گوجه فرنگی


یه خوراک خوشمزه برای شما دوستان خوبم
 
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده دویست و پنجاه گرم
کدو گرد دو عدد
گوجه فرنگی دو عدد
پیاز کوچک دو عدد
سیر سه حبه
سبزی دلمه (معطر ) دو قاشق غذا خوری
زرشک دو یک قاشق غذا خوری
رب یک قاشق غذا خوری
آب گوجه فرنگی سیصد میلی لیتر
نمک فلفل زردچوبه زعفران
آبلیمو دو قاشق غذا خوری
 

روش تهیه :
اولین کاری که انجام می دیم داخل کدو ها و گوجه فرنگی ها رو خالی میکنیم کمی نمک داخل کدو ها و گوجه زده و کنار میگذاریم یکی از پیاز ها رو ریز کرده و با کمی روغن تفت داده و بعد سیر های خرد شده را اضافه میکنیم کمی که تفت خورد گوشت رو اضافه میکنیم و با قاشق گوشت رو باز میکنیم و کمی تفت میدیم بعد تکه های کدو (خارج شده از داخل کدو ) نمک فلفل زردچوبه رو میریزیم یه تفت کوچولو و  بعد زرشک شسته شده سبزیجات معطر (من از سبزی خشک استفاده کردم ) و رب رو اضافه میکنیم واجازه میدیم کمی سرخ بشه در آخر تکه های گوجه فرنگی (خارج شده از داخل گوجه ) رو اضافه میکنیم حدود ده دقیقه به موادمون زمان میدیم تا بپزه خب وقتی موادمون پخت وکمی خنک شد داخل کدو ها و گوجه ها رو از موادمون پر کرده و درشون رو میذاریم تو یه ظرف مناسب پیاز بعدی رو ریز خرد کرده و کمی سرخ میکنیم نمک فلفل زعفران و آبلیمو رو اضافه کرده و آب گوجه فرنگی رو میریزیم وقتی به جوش اومد کدوها رو در سس گذاشته و با درب بسته و حرارت ملایم اجازه میدیم تا کدوها بپزن با خلال دندان چک میکنیم وقتی کدوها پخت گوجه ها رو هم توی سس میچینیم گوجه زمان زیادی برای پختن نیاز نداره حدود ده دقیقه کافیه میتونید دلمه ها رو همراه با برنج و یا نان نوش جان کنید .

 
* برای تهیه سس اگر آب گوجه فرنگی نداشتید از یک قاشق رب استفاده کنید و کمی آب  بهش اضافه کنید وقتی جوش اومد بقیه مراحل رو انجام بدید .
 
* روی کدوها رو با خلال دندان چند تا سوراخ ایجاد کنید تا طعم سس به داخل کدو بره و در زمان پخت هم چند بار از سس روی دلمه ها بریزید تا سس به داخل دلمه ها بره .
 
* اگر کدوی گرد در دسترس نبود میتونید از کدوهای کوچک استفاده کنید و به صورت ایستاده در قابلمه بپزید .
 
* اگر دوست داشتید میتونید داخل مواد دلمه همراه با گوشت از نصف پیمانه برنج پخته شده هم استفاده کنید .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen