12. Februar 2014

شنیتسل ماهی

 
 
قبلا براتون  دستور شنیتسل مرغ رو گذاشته بودم شنیتسل ماهی هم دقیقا با همون روش هست و بسیار خوشمزه خب بریم سراغ دستور.
 
مواد لازم :
فیله ماهی (هرنوع که دوست دارید )
نمک  فلفل آب لیموی تازه
آرد سفید و آرد سوخاری
تخم مرغ و کمی شیر
 
روش تهیه :
فیله ماهی رو شسته و خشک  میکنیم آب لیموی تازه رو روی فیله ها ریخته و به هر طرف ماهی ها کمی نمک و فلفل زده و حدود یک ساعت بهش استراحت میدیم تا ماهی ها مزه دار بشن خب حالا آردها رو تو ظرفهای جداگانه  میریزیم و تخم مرغ رو با کمی شیر و نمک و فلفل مخلوط میکنیم فیله ها رو اول تو آرد سفید بعد تو مخلوط تخم مرغ و در آخر تو آرد سوخاری میزنیم  و در روغن گرم شده سرخ میکنیم همراه با سیب زمینی سرخ شده  یا آب پز و یا پوره سیب زمینی سرو میکنیم .نوش جان
 

1 Kommentar:

  1. وای ی ی اعظم جون , تو باز با ماهی اومدی و دلبری کردی !!!!!
    کاش اینجا بود
    البته این تیکه که خیلی کمه , ولی بهتر از هیچیه :)))))))))))

    AntwortenLöschen