مواد لازم :
بادمجان دو عدد تپل
پیاز دو عدد کوچک
سیر دو تا سه حبه
سویا پنجاه گرم
روغن زیتون
گوجه فرنگی دو عدد متوسط
نمک فلفل رب گوجه فرنگی
روش تهیه:
بادمجونها رو راه راه پوست میگیریم هر بادمجون رو به دو نیم تقسیم میکنیم کمی نمک زده و یکی دو ساعت بهش زمان میدیم تا تلخیش گرفته بشه یکی از پیاز ها رو ریز خرد میکنیم و تو کمی روغن زیتون تفت میدیم بعد سیر ها رو اضافه کرده باز کمی تفت داده و بعد سویا روکه از قبل خیس کردیم آبش رو میگیریم و به پیاز اضافه میکنیم همه مواد رو با هم تفت داده بعد نمک فلفل و ادویه مورو نظر رو افزوده و کمی رب گوجه وقتی تمام مواد خوب تفت خورد کمی آب اضافه می کنیم و اجازه میدیم سویا بپزه تو این فاصله بادمجونها رو آبکشی کرده بعد از خشک کردن سرخش میکنیم از سویا ی آماده (باید بدون آب باشه) شکم بادمجونها رو پر میکنیم خب حالا نوبت آماده کردن سسمون هست پیاز دوم رو ریز خرد کرده با روغن زیتون تفت میدیم یک حبه سیر له شده و گوجه فرنگی های پوست گرفته و خرد شده رو اضافه میکنیم بادمجونها رو روی سس میذاریم حرارت رو کم کرده و اجازه میدیم بادمجونها و سس بپزن و خوراکمون جابیفته بسیاز خوشمزه میشه سعی کنید برای تهیه این خوراک از روغن زیتون استفاده کنید طعم فوق العاده ایی به بادمجونها میده امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
ووی ی ی ی یی ی اینجا چه خوشگل شده :))))
AntwortenLöschenمن خیلی این خوراک بادمجون رو دوست دارم ، یعنی هر چی که بادمجون باشه دوست دارم :)))
مرسی عزیزمممممممممممم شما زیبا میبینی گیلدا جون سلیقه غذاییمون خیلی مثل همه هاااااااااااا :))))))
Löschenاعظم جون دهنم آب افتاد! چه خوشمزه! حتما امتحان مى كنم! منم مثل خودت هم بادمجون خيلى دوست دارم، هم غذاهاي گياهى! دستت طلا عزيزم!
AntwortenLöschenممنونم شبو جان امیدوارم درست کنی و خوشت بیاد عزیزممممممممممم
Löschenazam joon taghirati ke tu safhat dadi kheili khoshgel shodee:-*
AntwortenLöschenمرسی خواهر نازنینم چشمای قشنگ شما خوشگل میبینه
Löschenچه عالی
AntwortenLöschenmamnunma duste aziz
Löschen