24. August 2013

کتلت گوشت

 

میدونم که همه بلدند کتلت درست کنند ولی هر کسی هم روش و فوت و فنهای خاص خودش رو داره این هم روشی هست که من کتلت میپزم
 
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده گوساله و یا گاو دویست گرم
سیب زمینی آب پز متوسط چهار تا پنج عدد
پیاز متوسط یک عدد
تخم مرغ یک عدد
سیر یک الی دو حبه 
پودر سوخاری 
نمک و فلفل
 
روش تهیه :
پیاز و سیر رو رنده ریز کرده  همراه با گوشت سیب زمینی تخم مرغ و نمک و فلفل کاملا ورز میدیم من گاهی اوقات کمی آرد سیب زمینی و یا آرد سوخاری هم به موادم اضافه میکنیم بعد از ورز دادن گوشت رو معمولا یک ساعت میذارم تو یخچال تا استراحت کنه بعد از گوشتمون به اندازه دلخواه بر داشته تو آرد سوخاری می غلطونیم و به شکل دلخواه در اورده و تو روغن داغ سرخ میکنیم همراه با کتلت  گوجه فرنگی خام و یا سرخ شده سیب زمینی سرخ شده خیار شور و سبزی خوردن حسابی میچسبه نوش جان

6 Kommentare:

  1. عاشق کتلت هستم
    این ایده که سیر توش میریزی خیلی خوشم اومد
    این کتلت از اون غذا هایی هست که هیچکس شبیه به دیگری نمیتونه درت کنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بازم وجه اشتراک:))به نظرم سیر خوش طعم ترش میکنه آره باهات موافقم بعضی غذاها با اینکه مواد استاندارد یکی هست ولی برای هرکسی یه مزه ایی میشه

      Löschen
  2. خيلي يك دست و خوشرنگه. عاليه اعظم جون و نوش جان.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنونم عزیزم نظر لطفته دوست خوبم

      Löschen
  3. az zaheresh malume ke kheili khoshmazast

    AntwortenLöschen