22. Juni 2013

Pasta alla Norma



یه پاستای خیلی خوشمزه از اشپزخونه جنوب ایتالیا مثل همیشه قبل اینکه دستور رو بنویسم کلی روده درازی دارم :)) راستش پاستای الانورمای من تقلبی شد یعنی تو دستور اصلی از گوشت استفاده نمیشه  ومن این بار به موادم گوشت هم اضافه کردم ولی براتون دستور اصلی رو میذارم که بسیار بسیار خوشمزه هست پاستای مورد استفاده هم میتونه پنه و یا اسپاگتی باشه 
 
مواد لازم برای دو نفر :
اسپاگتی یا پنه دویست گرم
بادمجان دو عدد متوسط
گوجه فرنگی دوتا سه عدد بزرگ
پیاز خرد شده یک عدد
ریحان ایتالیایی  Basilikum
پنیر ریکوتا (من استفاده نکردم)
سیر له شده دو حبه 
نمک و فلفل و روغن زیتون
 
روش تهیه :
 
اول بادمجونها رو راه راه پوست میگیریم و مکعبی برش میدیم و سرخ میکنیم لازم نیست کاملا سرخ بشن میذاریم روی دستمال اشپزخونه تا روغن اضافیش گرفته بشه پیاز رو کمی تفت میدیم و سیر رو اضافه میکنیم بعد گوجه فرنگیها رو که پوست گرفتیم و خرد کردیم رو هم میریزیم نمک فلفل و بادمجونها رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم کمی طعم مواد به خورد هم بره در اخر ریحان رو اضافه کرده و از حرارت بر میداریم اسپاگتی رو ابکش کرده هم میتونیم مواد رو با اسپاگتی مخلوط کنیم و هم اینکه جدا جدا سرو بشه در اخر پنیر رو هم روش داده و نوش جان میکنیم (اگر از گوشت استفاده کردید تنها فرقش اینه که اول گوشت رو با پیاز و سیر تفت بدید و بعد بقیه مواد رو اضافه کنید من چون گوشت ریختم کمی هم رب استفاده کردم)

4 Kommentare:

  1. Azam joonnn tabrik migam che khube ke mikhay dasturaye ghazahaye khoshmazato baraye ma ham benevisi,enghad in ax khoshmaze benazar mirese ke man mikham hamin emruz ino bepazam;)
    to asheghe ashpazi hasti ma ham asheghe dastpokhte aliye toooo azizammm viel Glück:-*

    AntwortenLöschen
  2. Vielen Dank für deinen Besuch meine liebeeeeeeee
    nasrin jun toiii vay mersi az peighamet azizam koli sharjam kard zudi dorestesh kon kheili alli mishe bad natijaro begu rasti age esmetam benevisi mamnun misham ke bedunam peighamo to gozashti bayam mamnunnnnnn mibusamet

    AntwortenLöschen
  3. aziii in dastur alliiii bud kheili doost dashtammm merci:-*

    AntwortenLöschen
  4. عزیزم خوشحالم که دوسش داشتی نوش جونتون

    AntwortenLöschen